020 – 211 10 10 info@arimpex.nl

Arimpex Media Services

Perfecte respons

Arimpex

Arimpex Media Services brengt verkopers en kopers bij elkaar in de kampeer- en vaarmarkt met oorspronkelijke, sympathieke en aansprekende titels. We zijn betrokken, creatief, ambitieus en servicegericht.

Als marktleider beseffen we als geen ander dat we onze belofte ieder dag opnieuw waar moeten maken: het grootste bereik en de beste respons. We brengen vraag en aanbod efficiënt bij elkaar en zorgen ervoor dat u uw producten verkoopt. We blijven continu innoveren en investeren in onze producten, organisatie en positie.

Arimpex Media Services is uitgever van de watersport merken Botentekoop.nl,  Botenbank.nl, Boten.nl, Boatshop24.com En van de kampeermerken CampersCaravans.nl, campers.nl, KampeerTV en Camperplaats.nl.

Marketing – Sales

Onze marketing- salesafdeling richt zich op de kopers (B2C) en verkopers (B2B) in de watersport- en de kampeerbranche. Het team is jong, dynamisch en flexibel en denkt met de klant mee over het te verkopen product. Op de marketing afdeling worden nieuwe ideeën bedacht voor advertenties, stands op beurzen, de distributie van de magazines en promotiemateriaal. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de content & design studio. Om de producten aantrekkelijk en aansprekend te houden, innoveren en investeren we continu. We zijn altijd bezig met nieuwe initiatieven en zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, zowel online als voor de geprinte titels.

Creative studio

Op de creative studio worden alle banners en advertenties gemaakt en op de verschillende sites geplaatst. Alles wordt eerst ingepland door traffic, vormgegeven door onze vormgevers en verwerkt door onze vormgevers. Verder houdt de creative studio zich bezig met onder andere UX design, webdesign, de vormgeving van drukwerk, advertenties, stands en promotiematerialen en diverse online uitingen. 

Redactie

Ons platform brengt verkopers en kopers van boten, campers en caravans bij elkaar. Onze redactie schrijft voor meerdere kanalen, zoals onze BLOG pagina’s, emailmarketing en onze print magazines. De redactionele inhoud is gericht op de consument, waarbij we het belang van de verkopers niet uit het oog verliezen. De redactie werkt nauw samen met de Vaarkrant van de Telegraaf. Vaarkrant.nl zorgt voor dagelijks onafhankelijk watersportnieuws.

Heb je tips of pers- of nieuwsberichten. Dan ontvangen we deze graag. Je kunt deze mailen naar info@arimpex.nl.