020 – 211 10 10 info@arimpex.nl

Content

Verspreiden over verschillende kanalen

Crossmediaal bereik

Met een crossmediale aanpak vergroten wij de zichtbaarheid van uw aanbod of diensten onder de juiste doelgroep. Omdat wij met ons platform op meerdere mediakanalen zichtbaar zijn, is het mogelijk om een campagne via verschillende mediakanalen in te zetten. Op deze manier geven wij net even dat beetje extra aan uw boodschap.

Interesse in ons crossmediaal dienstenpakket? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar   info@arimpex.nl

Blogpagina’s

Blog.Botentekoop.nl + Blog.Botenbank.nl
Omdat er in Nederland veel te doen is op en rond het water, hebben we een blog op de sites Botentekoop.nl en Botenbank.nl geïmplementeerd. Op onze Blog.Botentekoop.nl en Blog.Botenbank.nl vindt u alles omtrent varen en boten. 


Wekelijks watersportnieuws zoals, gadgets, trends en andere ontwikkelingen. Maar ook testen van nieuwe boten, waterrecreatie, geliefde vaargebieden en het laatste botenaanbod. Deze blogs zijn tevens geïntegreerd in de homepages van de bijbehorende website.

Blog.CampersCaravans.nl 

Ook op kampeergebied zijn er veel ontwikkelingen en daarom hebben we ook voor CampersCaravans.nl een Blog op onze website geïmplementeerd. Op onze Blog.CampersCaravans.nl vindt u alles omtrent het laatste kampeernieuws zoals gadgets, campertesten van nieuwe camper- of caravanmodellen, kampeerbenodigdheden, geliefde kampeergebieden en uiteraard het laatste aanbod. 

 

Blog.CampersCaravans.nl 

Ook op kampeergebied zijn er veel ontwikkelingen en en daarom hebben we ook voor CampersCaravans.nl een Blog op onze website geïmplementeerd.Op onze Blog.CampersCaravans.nl vindt u alles omtrent het laatste kampeernieuws, zoals gadgets, campertesten van nieuwe camper- of caravanmodellen, kampeerbenodigdheden, geliefde kampeergebieden en uiteraard het laatste aanbod. 

 

Heeft u redactionele content die past op één van deze platformen? Geef het ons door. Een interessant artikel of persbericht kunt u mailen naar: info@arimpex.nl of neem contact op met uw accountmanager.

E-mailmarketing

Meerdere keren per maand zijn wij actief via e-mailmarketing. Dit zowel voor de kampeer- als de watersportbranche. Via dit kanaal communiceren wij de laatste trends en ontwikkelingen, actueel aanbod van de verschillende sites en eventueel nieuws van uw hand. Twee keer per week versturen wij nieuwsbrieven naar zowel het bestand van Botentekoop.nl als het bestand van Camperscaravans.nl. De nieuwsbrieven staan vol met relevant nieuws en andere content. Onze database is altijd in beweging. Maandelijks versturen we nieuwsbrieven naar de accounts van CampersCaravans.nl, Botentekoop.nl, Botenbank.nl en Boten.nl.

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Arimpex? Of heeft u interesse en passende content. Dan praten we graag verder met u onder het genot van een kop koffie. Uiteraard kunt u zich inschrijven voor onze zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Arimpex.

Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief van Botentekoop.nl en/of CampersCaravans.nl ontvangt u eens per maand een overzicht van alle belangrijke berichten van Arimpex Media Services.

Hebt u ook interesse in een boottest? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Boottesten

Het is onze missie is dat onze platformen consumenten een optimale ervaring bieden op het gebied van watersport. Daarom bieden wij via meerdere kanalen boottesten aan. Zo krijgt de watersporter een objectief beeld van nieuwe modellen of juist van modellen die wat extra aandacht nodig hebben. Elke boot wordt uitvoerig belicht en getest. Epco Ongering, bekend van vele watersport tv-programma’s en watersport coördinator bij Telegraaf VRIJ, voert de boottesten uit. Diverse soorten boten worden getest: van klein tot groot en van zeilboot of sloep tot motorboot. Aan het einde van iedere test krijgt de boot een rapportcijfer. Vervolgens is de boottest via meerdere media-kanalen beschikbaar. We plaatsen de content bijvoorbeeld in ons Botentekoop Magazine, in onze nieuwsbrief, via social media en op ons blog.botentekoop.nl. Daarnaast wordt de test ook gepubliceerd in de Telegraaf bijlage VRIJ en op WatersportTV. Dat betekent een groot bereik onder de juiste doelgroep.

Epco Ongering verzorgt
de onafhankelijke boottesten.

Vaargebieden

Voor iedere watersporter is het leuk om nieuwe vaargebieden te ontdekken. Verrassende routes, de mooiste plekjes en ‘daar moet je geweest zijn’- gebieden. Daarom bieden wij via onze media-kanalen regelmatig artikelen over vaargebieden aan. Onze redactie gaat in de regio op pad en beschrijft alle mooie plekjes die de regio te bieden heeft. Watersporters kunnen lezen over de mooiste plekjes op en aan het water in Nederland en daarbuiten. Over sfeervolle havens, prachtige meren en de beste plassen. Of bijvoorbeeld over de verschillende vormen van watersport die dit vaargebied zo uniek maken. Zo geven we een optimale sfeerimpressie van het vaargebied. Onze media-kanalen bieden vervolgens ruime exposure aan onze grote achterban. Bijvoorbeeld via ons Botentekoop Magazine, in onze nieuwsbrief, via social media en op ons blog.botentekoop.nl

Bent u op zoek naar de watersporter die geïnteresseerd is in uw regio? Dan is dit een perfecte promotiemogelijkheid voor zowel de regio, bedrijven en alles daaromheen. We vertellen u er graag meer over Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Epco Ongering verzorgt
de onafhankelijke boottesten.

Camper- en/of Caravantesten

Het is onze missie is dat onze platformen consumenten een optimale ervaring bieden op het gebied van kamperen. Daarom bieden wij de kampeerder objectieve camper- en caravantesten. De campers of caravans worden uitvoerig belicht en getest. Dit kunnen nieuwe modellen zijn of juist modellen die wat extra aandacht nodig hebben.

Onze redacteur Dick William Harinck, communicatie en content specialist voor de recreatiebranche, voert de testen ter plekke uit. Dick test diverse soorten kampeermiddelen. Van klein tot groot en van camper, caravan tot vouwwagen. Het kampeermiddel wordt van binnen en buiten getest. Aan het einde van iedere test krijgt het kampeermiddel een rapportcijfer. Vervolgens is de test via meerdere media-kanalen beschikbaar. We plaatsen de content bijvoorbeeld in ons CampersCaravans Magazine, in onze nieuwsbrief, via social media en op ons blog.CampersCaravans.nl. Dat betekent een groot bereik onder de juiste doelgroep.

 

.

Heeft u ook interesse in een camper- of caravantest? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Bent u op zoek naar de kampeerder die geïnteresseerd is in uw regio? Dan is dit een perfecte promotiemogelijkheid voor zowel de regio, bedrijven en alles daaromheen. We vertellen u er graag meer over. Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Kampeerregio

Iedere kampeerder vindt het leuk om nieuwe kampeergebieden te ontdekken. En iedere regio heeft zo zijn eigen pareltjes. Wij vinden het belangrijk om onze grote achterban te inspireren met verrassende kampeerbestemmingen. Daarom bieden wij via onze media-kanalen regelmatig artikelen over kampeergebieden aan.

Onze redacteur Dick William Harinck gaat in de regio op pad en beschrijft alle mooie plekjes die de regio te bieden heeft. Het redactionele item kan variëren van campings, natuurgebieden, historie, steden en typische gewoonten en gebruiken. Vervolgens is het artikel via meerdere media-kanalen beschikbaar. Denk hierbij aan ons Magazine CampersCaravans, de nieuwsbrief, social media en onze Blog. CampersCaravans.nl. Dat betekent een groot bereik onder de voor u interessante doelgroep.

Social Media

De snelheid, de interactie of het bereik zijn maar een paar van de vele voordelen die Social Media kent t.o.v. andere marketing instrumenten en communicatie middelen. Social Media is het perfecte medium om interactie met jouw (potentiële) klant(en) en doelgroep(en) te creëren en te laten groeien. Door unieke, likeable en shareable social content creatie is het mogelijk om een merkverhaal op een efficiënte manier te vertellen en uiteindelijk uw merkpopulariteit te vergroten. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers. Voor zowel Botentekoop.nl, Boten.nl, Botenbank.nl als CampersCaravans.nl hebben we een actieve en zeer trouwe achterban. Via Social Media hebben we direct contact met de markt. Heeft u interesse in een samenwerking via dit of een van onze andere kanalen. Neem dan contact op met een van onze verkopers. Telefoon 020 – 211 10 10 of mail naar info@arimpex.nl.