Content

Verspreiden over verschillende kanalen

Kampeer nieuws

Het Blog van CampersCaravans.nl is het verlengstuk van de website CampersCaravans.nl voor redactionele content over al uw vakantie en kampeerinspiratie. Op deze blog vindt u alles omtrent het laatste kampeernieuws zoals gadgets, impressies van nieuwe camper- of caravanmodellen, kampeerbenodigdheden, geliefde kampeergebieden of ander kampeergerelateerd nieuws.

Blog.camperscaravans heeft:

 • Gemiddeld 33.000 lezers per jaar.
 • Gemiddeld 3 kampeerartikelen per week.
 • Extra bereik via de nieuwsbrief en de social media kanalen van CampersCaravans.

Heeft u redactionele content die past op dit platform? Denk aan campertesten, trends, droomcampers, kampeerroutes, tips, kampeerevents of ander kampeernieuws? Geef het ons door. Een interessant artikel of persbericht, neem dan contact op met ons op.

Zie tarieven

Blog.CampersCaravans.nl

Nieuwspagina van CampersCaravans.nl

€399/ex btw

 • 150.000 bezoekers per maand op CampersCaravans.nl
 • Unieke kampeercontent
 • Camper en/of caravantesten en reportages over kampeergebieden
 • Extra exposure via onze blog
 • Men is gemiddeld 4,5 minuten op de site

Kampeer nieuws

  Meerdere keren per maand zijn wij actief via e-mailmarketing voor de kampeerbranche. Via dit kanaal communiceren wij de laatste trends en ontwikkelingen, actueel aanbod van de verschillende sites en eventueel nieuws van uw hand. Twee keer per week versturen wij nieuwsbrieven naar het bestand van Camperscaravans.nl. De nieuwsbrieven staan vol met relevant nieuws en andere content. Onze database is altijd in beweging. Maandelijks versturen we nieuwsbrieven naar de accounts van CampersCaravans.nl.

  Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Arimpex? Of heeft u interesse en passende content. Dan praten we graag verder met u onder het genot van een kop koffie. Uiteraard kunt u zich inschrijven voor onze zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Arimpex.

  Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief CampersCaravans.nl ontvangt u eens per maand een overzicht van alle belangrijke berichten van Arimpex Media Services.

  Camper- en/of Caravantesten

  Het is onze missie dat onze platformen consumenten een optimale ervaring bieden op het gebied van kamperen. Daarom bieden wij de kampeerder objectieve camper- en caravantesten. De campers of caravans worden uitvoerig belicht en getest. Dit kunnen nieuwe modellen zijn of juist modellen die wat extra aandacht nodig hebben.

  Onze redacteur Laurens Koster, voert de testen ter plekke uit. Laurens test diverse soorten kampeermiddelen. Van klein tot groot en van camper, caravan tot vouwwagen. Het kampeermiddel wordt van binnen en buiten getest. Aan het einde van iedere test krijgt het kampeermiddel een rapportcijfer. Vervolgens is de test via meerdere media-kanalen beschikbaar. We plaatsen de content bijvoorbeeld in ons CampersCaravans Magazine, in onze nieuwsbrief, via social media en op ons blog.CampersCaravans.nl. Dat betekent een groot bereik onder de juiste doelgroep.

  Heeft u ook interesse in een camper- of caravantest? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers.

  Kampeerregio

   Iedere kampeerder vindt het leuk om nieuwe kampeergebieden te ontdekken. En iedere regio heeft zo zijn eigen pareltjes. Wij vinden het belangrijk om onze grote achterban te inspireren met verrassende kampeerbestemmingen. Daarom bieden wij via onze media-kanalen regelmatig artikelen over kampeergebieden aan.

   Het redactionele item kan variëren van campings, natuurgebieden, historie, steden en typische gewoonten en gebruiken. Vervolgens is het artikel via meerdere media-kanalen beschikbaar. Denk hierbij aan ons Magazine CampersCaravans, de nieuwsbrief, social media en onze Blog. CampersCaravans.nl. Dat betekent een groot bereik onder de voor u interessante doelgroep.

   Bent u op zoek naar de kampeerder die geïnteresseerd is in uw regio? Dan is dit een perfecte promotiemogelijkheid voor zowel de regio, bedrijven en alles daaromheen. We vertellen u er graag meer over. Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

   Bent u op zoek naar de kampeerder die geïnteresseerd is in uw regio? Dan is dit een perfecte promotiemogelijkheid voor zowel de regio, bedrijven en alles daaromheen. We vertellen u er graag meer over. Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

   Adverteren op CampersCaravans.nl? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl