020 – 211 10 10 info@arimpex.nl

Website bouw

Uniek gebouwde website

Website pakket

Met een goed functionerende website van uw bedrijf is het mogelijk om nog succesvoller te zijn. Een site is voor een klant slechts een startpunt van de zoektocht en voor u slechts een onderdeel van de marketingmix. Wij snappen dat niet iedere ondernemer zich thuis voelt in deze materie. Zelfcontrole over de eigen website en alles wat erbij komt kijken? Wij helpen graag. Met een creatief team bouwen wij snel en efficient websites voor diverse klanten van Arimpex.

In tegenstelling tot andere websitebouwers maken wij geen gebruik van kant en klare thema’s. We spreken 1 op 1 met de klant de doelstellingen en de wensen van de toekomstige website. Aan de hand daarvan worden schetsen gemaakt en die tot een unieke website leiden. Kortom, onze websites zijn op een gerichte doelgroep afgestemd.

Neem contact met ons op voor scherpe tarieven.

Gebruiksvriendelijk
Om goed vind- en zichtbaar te zijn voor uw doelgroep is het belangrijk om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben. Bij ons is alles mogelijk. We leveren een professionele site toegespitst op de doelgroep. Naast een goede website is het van belang om het meest recente aanbod te tonen. Met een geavanceerde plugin is het mogelijk om altijd het meest recente aanbod te tonen op de website. Deze plugin kan gepersonaliseerd worden aan de hand van eigen keuzes.

Makkelijk en eenvoudig
Onze WordPress websites zijn makkelijk in beheer en eenvoudig in onderhoud. Met onze sites past u zonder moeite of speciale kennis teksten en afbeeldingen aan. De technische kant nemen wij voor onze rekening. Op deze manier beschikt u altijd over de laatste versie met de juiste plugins zonder daar iets voor te moeten doen. Wij maken de website en zorgen ervoor dat deze altijd bereikbaar en up to date is. Zo simpel is het.

Contact
Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur een e-mail of bel naar 020 – 211 10 10. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Een greep uit ons portfolio

Dijkzichtbv.nl

Omtzigt.com

Campertotaal.nl

Navis-Yachting.nl

Campermakelaar.nl

Campershowroom.nl

Mertenswatersport.nl

Weerstandwatersport.nl

Vaartwatersport.nl

Marineservicevanderploeg.nl

Navilex.nl

Tigermarinecenter.nl

Watersportreinders.nl

Vebawatersport.nl

HMSboten.nl

Chriscraft.nl

Mermarine.nl

Barkasyachts.nl

Boesch-riva.eu

Marinesports.nl

Avrwatersport.nl

Yateocasion.com

Veluwecampers.nl

Winterstallingkaag.nl

Vanzelstwatersport.nl

BJ-boten.nl

Bakker-campers.nl

Randboats.nl

Mertrade.nl

Campergallery.nl

Sportboatsandmore.com

Jachthavenmeppel.nl

Bakkerboten.nl

Brigboats.nl

Sea-doo.nl