020 – 211 10 10 info@arimpex.nl

Arimpex Media Services

Perfecte respons

Arimpex Media Services

Arimpex Media Services brengt verkopers en kopers bij elkaar in de kampeer- en watersportbranche met oorspronkelijke, sympathieke en aansprekende titels. We zijn betrokken, creatief, ambitieus en servicegericht. Als marktleider beseffen we als geen ander dat we onze belofte iedere dag opnieuw waar moeten maken: het grootste bereik en de beste respons. We brengen vraag en aanbod efficiënt bij elkaar en zorgen ervoor dat u uw producten verkoopt. We blijven continu innoveren en investeren in onze producten, organisatie en positie.

Wie zijn wij…

Arimpex is uitgever van verschillende aansprekende titels op het gebied van varen en kamperen, waaronder CampersCaravans.nl, Campers.nl en CampersCaravans Magazine. Het kloppend hart van Arimpex is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Met een enthousiast team werken we al meer dan 25 jaar aan het bouwen en versterken van onze positie als marktleider in de segmenten varen en kamperen. Het is zeker hard werken, maar er is ook tijd en ruimte voor fun! Dus als het werk gedaan is, is er tijd voor leuke dingen!

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent. Bent u iemand die geen uitdaging uit de weg gaat, initiatief neemt en de handen uit de mouwen steekt? Arimpex Media Services is een zelfstandige onderneming die op het gebied van vraag en aanbod in de watersport en de kampeerbranche marktleider is. Wij werken met veel passie en plezier voor onze klanten. Sinds 2017 is Arimpex gevestigd op de Vijzelgracht 53c in Amsterdam. Staat uw vacature er niet tussen? Schrijf dan een creatieve sollicitatie en wie weet hebben we een match!

Service en Contact

Bij Arimpex Media Services doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te presenteren op onze sites. Heeft u een vraag? Of wilt u ons iets melden? Laat het ons weten. We staan altijd voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Blijft u graag op de hoogte? Hou dan onze Blog pagina’s in de gaten en volg ons via Facebook, Twitter en Linkedin. Of schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrieven.